1) Nick w grze: Marcella
2) Wiek & płeć: 27; Kobieta
3) Klasa & lvl postaci (MAIN/SUB): Archmage - 76 lvl. Sub nie posiadam, ale chętnie zrobię.
4) Nobless (TAK/NIE): Nie
5) Sprzęt (Broń/armor/bizuteria): Branch of the Mother Tree (common); DC set (chwilowo pożyczoną MA); Phoenix set (common); posiadam też Fenrira
6) Czy akceptujesz regulamin klanu?: Tak
7) Dlaczego StealthSword?: Zauważyłam, że prowadzicie rekrutację, wiec podjęłam spontaniczną decyzję o zgłoszeniu się
8) Jak długo grasz w l2?: Teoretycznie od 3 lat, w praktyce miałam przerwy w tym okresie.
9) Poprzednie klany & powód odejścia.: Nie było innych klanów
10) Średni czas grania i w jakich godzinach.: Wieczorami i w nocy, około 2-3 godzin.
11) Czy znasz kogoś z klanu?: Nie
12) Coś o sobie.: Jestem osobą spokojną. Lubię: colę, literaturę piękną, dobrą muzykę, czas spędzany w świecie L2 i mojego upierdliwego kota :D
13) Czy korzystasz z komunikatora VT/TS?: Nie, ale to jest do nadrobienia
Site Admin
Zapraszamy kobieto ;p na próbę,ponieważ nie jestem pewna ile u nas wytrzymasz,gdyż klan jest "napiętnowany" ze względu na moją osobę.Ty masz upierdliwego kota,ja psa którego rozbestwił mi brat mojego małżonka
Witam serdecznie, i bardzo się cieszę z powodu przyjęcia mojej osoby do clanu
Jednakże z przyczyn nie zależnych ode mnie, w obecnej chwili muszę zrezygnować z grania Mam nadzieję, że w miarę szybko się z nimi uporam i będę mogła wrócić. Wtedy się zgłoszę, dobrze?